Latest News

Christmas is getting closer and now it’s getting more blue than ever! Lyytinen is doing her signature Blue Christmas Tour, covering 12 cities around Finland, and bringing two incredible artists along with her: Marjo Leinonen and Micke Björklöf! Come to enjoy the Blue Christmas vibe with spectacular artists! 

 

Joulu lähestyy ja nyt se on sinisempi kuin koskaan! Lyytinen lähtee marraskuussa kolmatta kertaa Blue Christmas kiertueelle, tänä vuonna 12 kaupunkiin eri puolella Suomea. Tällä kertaa mukana keikoilla nähdään Marjo Leinonen ja Micke Björklöf! Tule nauttimaan sinisen joulun tunnelmasta upeiden artistien kanssa!

 

Erja Lyytinen

Suomalaisen blues-rockin komeetta Erja Lyytinen on tehnyt mittavan uran nuoresta iästään huolimatta. Lyytisen saavutuksiin kuuluu tusinan verran levytyksiä Brittejä ja USA:ta myöten, erilaisia palkintoja sekä maailmantähtien kanssa tehdyt yhteiskeikat, joista helsinkiläinen yleisö muistaa ehkä parhaiten Lyytisen jammailun Kaisaniemessä vuonna 2018 Carlos Santanan maailmankiertueella 20 000 ihmisen edessä. 

Huhtikuussa 2019 julkaistu Another World – albumi on saanut mairittelevia arvioita ympäri Eurooppaa ja nostanut Lyytisen ilmaisun uudelle tasolle. European Blues Awards valitsi Lyytisen vuoden 2017 parhaimmaksi kitaristiksi, eikä suotta, sillä taidokkuus ja soittamisen riemu ovat asioita, jotka jaksavat ihastuttaa yleisöjä ympäri maailman.

Micke Björklöf

Laulaja-huuliharpisti Micke Björklöf on viihdyttänyt yleisöjä ympäri Euroopan jo 25 vuotta yhtyeensä Micke Björklöf & Blue Strip – keulahahmona.  Sympaattinen ja energinen lavapersoona on saanut koulutuksen Complete Vocal Instituutista Kööpenhaminasta. Hänet valittiin Suomen edustajaksi European Blues Challenge – kilpailuun vuonna 2011 sekä Yhdysvalloissa vuonna 2015 järjestettyyn maailman suurimpaan blues-tapahtumaan International Blues Challenge trionsa Micke & Lefty feat. Chef kanssa. Björklöf on tehnyt yhteistyötä mm. Grammy palkitun tuottaja John Porterin kanssa ja on tehnyt levytyksiä Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Björklöf osaakin ottaa yleisön kansainvälisen tason antaumuksella!

Marjo Leinonen

Marjo Leinonen tuli tunnetuksi koko Suomelle Balls – yhtyeen riveistä jo 80-luvulla. Leinonen on tunnistettavimpia suomalaisia rhythm´n blues laulajia, jolla on oman karhean laulusoundin lisäksi hallussa genren traditio, eleet ja pukeutuminen. Vuonna 2008 Leinonen esitti pääosaa Janis Joplinista kertovassa musiikkinäytelmässä Janis – eräs rocklegenda. Monipuolisista musiikkitaidoista kertovat myös useat äänitykset eri yhtyeiden solistina ja yhteistyöt mm. J. Karjalaisen, Maija Vilkkumaan ja Ismo Alangon kanssa. Leinosen äänessä yhdistyy soul, rhythm´n blues ja rock´n  roll ja hän elääkin jokaisen laulamansa kappaleen ladattuna täyteen syvää tunnetta.

 

Get your tickets from below:

Nappaa liput alta:

 

28.11. FIN – Rauma, Rauma Sali 

https://bit.ly/2XDZryl

29.11. FIN – Vaasa, Ritz 

https://www.studioticket.fi/…/erja-lyytinen-friends-blue-c…/

30.11. FIN – Kemi, Sauvosali 

https://bit.ly/2KlooMd

01.12. FIN – Rovaniemi, Korundi 

https://www.ticketmaster.fi/event/260575

03.12. FIN – Ylivieska, Akustiikka 

https://www.ticketmaster.fi/…/erja-lyytinen-friends-…/260257

04.12. FIN – Lahti, Sibelius-Talo 

https://bit.ly/2Wuqa47

05.12. FIN – Helsinki, Savoy Teatteri 

https://bit.ly/2Wl2jz1

11.12. FIN – Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus

https://bit.ly/2WOZCd3

12.12. FIN – Raahe, Raahe-sali

https://ticket.raahe.fi/ticketraahe/

13.12. FIN – Seinäjoki, Oma SP Stadion 

https://www.tiketti.fi/erja-lyytinen-friends-blue-chr…/62907

14.12. FIN – Hämeenlinna, Verkatehdas 

https://www.ticketmaster.fi/…/erja-lyytinen-friends-…/260209

15.12. FIN – Hyvinkää, Hyvinkää Sali 

https://bit.ly/2WJzbkV

Subscribe to our newsletter and get all the latest news and updates!

Top